Tilmeld dig nyhedsBRIKKEN og få inspiration til arbejdsglæde.

Kommunikations faBRIKKEN giver resultater gennem målrettet trivsel og kommunikation.

Kommunikations faBRIKKEN logo
Kommunikations faBRIKKEN

Teambuildingkoncept:
Talking Bricks

Bedre trivsel med teambuilding!
Teambuilding er meget mere end sjove aktiviteter og oplevelser. Formålet med teambuilding er et større fokus på kommunikation, samarbejde, trivsel eller værdisæt. Men det kan også være noget helt andet.

Vores tilgang til teambuilding er oplevelsesorienteret, fordi gode oplevelser er vejen til den indsigt, som nedbryder barriererne for handling og ændret adfærd.

Der er ikke noget bedre end det at komme ud af de vante rammer og se kollegaerne i ukendte og måske lidt pressede situationer, der fremmer samarbejdet i et team. Suppleret med et godt grin giver det naturligt mere energi tilbage i hverdagen på arbejdspladsen.

Vores speciale er teambuildingkonceptet Talking Bricks, som består af en række øvelser med udgangspunkt i det kendte LEGO univers.

Teambuilding: Talking Bricks

Vi tilbyder selvfølgelig også andre former for teambuilding som for eksempel udendørs øvelser og lidt mere grænseoverskridende aktiviteter, hvor deltagerne virkelig kommer til at udfordre sig selv.

For os findes der ikke opgaver, som er for store eller små, så ring til os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Kommunikations faBRIKKEN

Christian Guldager, Direktør, Kursuslex, smag&behag

”Tak for en rigtig god dag, hvor du formåede at skabe en vigtig snak...

Læs mere her

"Fortæl mig noget og jeg vil glemme det. Vis mig noget og jeg vil måske huske det. Giv mig en oplevelse og jeg vil aldrig glemme det."

Søren Kierkegaard