Tilmeld dig nyhedsBRIKKEN og få inspiration til arbejdsglæde.

Kommunikations faBRIKKEN giver resultater gennem målrettet trivsel og kommunikation.

Kommunikations faBRIKKEN logo
Kommunikations faBRIKKEN

Referencer

2C Change
AgroFerm
Bankdata
Betech Seals
Comwell Kolding
Comwell Rebild Bakker
Comwell Sorø Storkro
Concepta
DONG Energy
DSB
Familieplejen Holbæk
FLSmidth
Forstædernes Bank
Front IT
Holbæk Kommune
Holstebro Kommune
IDA Service
K. Hansen Ttansport A/S
Ernst & Young
Høje Taastrup Kommune
Ågård Børnehave LEGO
Letpension
Naturplant
NIRAS
Orlik Tobacco Company
PolyPeptide Laboratories
Post Danmark
S.A.B. Landbrugets Andel
Schæffergården
Siemens Wind Power
Statens Luftfartsvæsen
TDC
Trinity Hotel- og Konferencecenter
Tvilum Scanbirk
Vejle Idrætshøjskole
Vejleegnens Turistbureau
Vor Frue Kirke, Århus
Wavin

Det sagde de om os

 

Henrik Fisker, Direktør, mel-compagniet

”mel-compagniet er en virksomhed, som har været i en vækst periode de sidste år, dette vil også fortsætte de kommende år. Vi afholdt en medarbejder dag, hvor det var vigtigt for mig at få medarbejderne med i den proces – derfor hyrede vi Gunner fra Kommunikations faBRIKKEN ind til at styre processen. Gunner havde klart de kompetencer og det overblik der skal bruges, når der tales om implementering af forandringer i en travl hverdag. Han er god til at få involveret den enkelte medarbejder, så alle får et stor ejerskab af udviklingen. Medarbejderne og jeg, gik fra dagen med et stort ejerskab af vores værdisæt, vision og mission. Vi havde en lærerig men ikke mindst sjov dag i en hyggelig atmosfære. Jeg kan klart anbefale Kommunikations faBRIKKEN, når andre virksomheder skal arbejde med deres medarbejdere. ”

 

Christian Guldager, Direktør, Kursuslex, smag&behag

”Tak for en rigtig god dag, hvor du formåede at skabe en vigtig snak om vore værdier, vision og mission. Snakken var både dyb og lærende, men samtidig var der skabt en rigtig god stemning, der både var humoristisk og varm. En virkelig god medarbejder-dag, som vi kan leve længe på.”

 

Lisbeth Køhler Nielsen, Concepta

"Efter en fusion mellem to søsterselskaber trængte vi til at blive rystet sammen på tværs af funktioner, afdelinger og grupperinger i virksomheden. Vi fik Kommunikations faBRIKKEN til at styre os igennem en uhøjtidelig og hyggelig medarbejderdag for Conceptas medarbejdere. Kommunikations faBRIKKEN var rigtig gode til at få stemningen i vejret og LEGO klodserne gav anledning til mange gode grin og prøver på samarbejde og kommunikationens svære kunst. Om eftermiddagen sørgede Kommunikations faBRIKKENS engagerede medarbejdere for, at Conceptas medarbejdere fik rørt både ben og hjerneceller i et godt opbygget orienteringsløb, hvor der blev sat fokus på vores værdier.

Tak for en rigtig god, hyggelig og lærerig dag, der til fulde opfyldte ledelsens ønsker med arrangementet."

 

Helle Hansen, S.A.B. Landbrugets Andel

"S.A.B. A.m.b.A. Landbrugets Andel har i forbindelse med en personaleweekend afholdt et eftermiddagsseminar med Kommunikations faBRIKKEN, hvor medarbejdere med påhæng deltog med stor enthusiasme. Fokus blev sat på farver, kommunikation og samarbejde, hvor deltagerne var igennem en proces, hvor kendskab til sig selv, ens rolle i et gruppefællesskab blev sat på prøve. Resultatet blev 36 flotte malerier, der i dag hænger centralt i virksomheden med fokus på harmoni på arbejdspladsen. Seminaret har vakt stor glæde med positive udfordringer for den enkelte deltager.

Glæden vil vare ved gennem de flotte malerier."

 

Karsten Hansen, Direktør/ejer K. Hansen Transport

"I sommeren 2008 etablerede K. Hansen Transport A/S og Kommunikations faBRIKKEN et samarbejde, hvor sidstnævnte skulle gennemføre et personaleudviklingsprojekt i K. Hansen Transport. Formålet med projektet var, at der skulle skabes større synlighed internt for hver enkelt medarbejders personlighed, hvorved det daglige samarbejde kunne smidiggøres og optimeres.

Projektprocessen blev pålanlagt således, at K. Hansen Transport samlede alle administrative ansatte Grundlovsdag, hvor der var kick-off på forløbet. Forud for mødet skulle mødedeltagerne via internettet udfylde en JTI analyse, som skulle danne platformen for det videre forløb.

Kursusdagen blev indledt med en grundig gennemgang af analysen. Som afrunding blev samtlige tilbudt personlig coaching. Coachingen gik meget på "det hele menneske" og tog udgangspunkt i JTI analysen. Undervejs i hele forløbet, der strakte sig over ca. 4 måneder, blev der arbejdet dels på det individuelle plan, dels i mindre grupper, hvor emner som kommunikation, konfliktløsning og teamprofiler var gennemgående.

Generelt er vognmand Karsten Hansen, K. Hansen Transport, meget tilfreds med Kommunikations faBRIKKEN ´s indsats. Medarbejderne fra Kommunikations faBRIKKEN har en proffesionel tilgang til de ting de laver. Og de levede til fulde op til vores aftaler og forventninger. Ligeledes har det været et interessant projekt, at gennemføre her i huset, hvor langt hovedparten af deltagerne har oplevet stor effekt af processen."

 

Maria Carlsen, Naturplant Aps

"Naturplants team af naturkonsulenter havde forskellige forudsætninger inden salgskursuset – og da hovedparten af konsulenterne er tilknyttet og arbejder som selvstændige, er en god og præcis kommunikation af ekstra høj prioritet, for at opgaverne kan gennemføres med succes og arbejdsglæde.

Vi kontaktede derfor Kommunikations faBRIKKEN med det for øje, at vi ønskede et salgskursus kombineret med, at vores team skulle fasttømres yderligere.
Salgskursuset indebar gennemgang af salgsteknikker og facts, og blev på en underholdende måde kombineret med små teambuildingsopgaver. Teamet blev klædt godt på med en bevidstgørelse omkring såvel salgsteknik, kropssprog og effektiv afslutning af kontraktindgåelse med potentielle kunder – og gav samtidig et mere positivt og fokuseret team.

Man kan bygge mange broer ved hjælp af klodser."

 

Robbert Stecher, Vice President, LEGO Group

”Vi var et relativt nyetableret lederteam, der ønskede at skabe en handlingsplan for et bedre og mere resultatorienteret arbejdsmiljø i afdelingen. Vi valgte at bygge med LEGO klodser og investere den ekstra tid i processen. Resultatet blev en god fælles forståelse af vores ledelsesmæssige værdier, og det blev tydeligere for os hvordan vi bedst kunne udmønte denne forståelse i konkrete forandringer og handlingstiltag. Samtidig var det en sjov eftermiddag og en god team building øvelse.”

 

Charlotte Grønvold, FRONT IT

"Teambuidling er nok det der dækker bedst over seriøse IT-programmører siddende på gulvet for at samle LEGO klodser og i fællesskab få bygget en konstruktion der holder. Med kyndig vejledning af Kommunikations faBRIKKEN, blev vi sat til opgaver om at bygge i legoklodser, helt klart med relevans til det vi beskæftigede os med til daglig.

For det at bygge konstruktioner i LEGO er ikke så nemt som man umiddelbart tror. Det var en interessant oplevelse for alle og vi havde en god formiddag."

 

Morten Damgaard, Turistbureauchef, Vejle Turistbureau.

”I forbindelse med opstart af en strategiproces besluttede vi at finde en samarbejdspartner med et værktøj, som kunne speede processen op.
Vi valgte Kommunikations faBRIKKEN, fordi de med en kreativ indgangsvinkel og med brugen af LEGO klodsen, kan sikre en proces med den rette kombination af seriøsitet og humor. Deltagerne i processen havde tidligere kun i beskedent omfang arbejdet med strategiprocesser. LEGO klodsen viste sig at være det helt rette værktøj for dem, til at skabe en både tryg og målrettet proces.”

 

Kate Christensen, DSB Kundecenter

"Som DSB Kundecenter er vi i kontakt med rigtig mange mennesker, hvor det er vigtig, at vi kan kommunikere og forstå. Vi valgte derfor at arbejde med kommunikation ud fra den kreative tankegang. Kommunikations faBRIKKEN formåede virkelig at føre os igennem processen, som gav en del hovsa oplevelser der kan arbejdes videre med.

Det næste emne handlede om at inddrage medarbejderne i virksomhedens visions platform, hvilket igen blev en succes, hvor alle kom til udtryk via byggeklodser. Alle satte sig bare ned på gulvet og levede sig ind i opgaven.

Tak for en god og lærerig oplevelse."

 

Helle Svane, HR Manager Nordic, GE Equipment Services - TIP TrailerServices

"Vi har gjort brug af Gunner fra Kommunikations faBRIKKEN og hans kompetencer både i forbindelse med vores ledergruppemøder, når vi har haft brug for en peptalk og en anden vinkel på tingene, men også til firmaarrangementer, hvor Gunner med stor indlevelse og fantastisk engagement har lært os om personlighedstyper og kommunikation. En meget lærerig proces, hvor vi – udover kendskab til vores egen type – også har fået indblik i, hvad der motiverer og hvordan vi kommunikere optimalt med andre typer. Med en humoristisk tilgang blev det synliggjort hvorfor en sælger og en regnskabsmedarbejder ikke altid forstår hinanden…!

At det så tilmed var en proces, som vi kunne lege os igennem, gør det jo bare optimalt – og selv medarbejdere, der i første omgang var lidt tilbageholdende, sad kort tid efter på gulvet og legede med LEGO klodser.

Så stor tak til Gunner for et super godt samarbejde, som jeg håber fortsætter i tiden fremover. "

Robbert Stecher, LEGO Group

”Vi var et relativt nyetableret lederteam, der ønskede at skabe en handlingsplan for et bedre...

Læs mere her

“Et mål uden en plan, er bare en “fucking” drøm.”

B.S . Christiansen